Sportfaciliteiten

Zwemmen, lopen, wandelen, fietsen, … Het kan allemaal in Pliniuspark! Baantjes zwemmen in ons competitiebad van 25 meter? Of trek je liever je sportschoenen aan voor een ontspannende jogging op onze Finse piste? Ontdek hier onze sportfaciliteiten! Kom sporten in Pliniuspark in een nieuwe, moderne accommodatie met een geweldig uitzicht.

Zwemmen, lopen, wandelen, fietsen, … Voor elk wat wils in Pliniuspark
Sportschoen

Finse piste

Voor het beste loopcomfort, leggen we een Finse piste van 1,3 km aan, die bovendien verlicht is. De zachte, dempende toplaag geeft een aangenaam loopgevoel en voorkomt blessures.

Fietser

Fietsen/wandelen

Voor fietsers en wandelaars is het park het ideale startpunt voor een toeristische beleving van het rijke erfgoed van Tongeren en de Haspengouwse omgeving. Het park sluit rechtstreeks aan op het Limburgse Fietsroutenetwerk en verschillende wandelroutes.

Bij De Pline kan je een fiets huren. Een stadsfiets kost € 8,00 per dag met een waarborg van € 10,00. Tijdens werkdagen kan je een fiets huren tussen 9u00 en 17u00, weekend en feestdagen tussen 9u00 en 18u00. Het huren van een fiets(-en) kan enkel na voorafgaande afspraak.
Ligging: De Pline, Fonteindreef 8, 3700 Tongeren, 0494 52 10 17, info@depline.be