Praktisch

Komt u met de auto, bus, fiets of camper? Dan kan je op deze pagina terecht voor alle praktische informatie. Wij hebben voor ieder vervoermiddel uitgebreide faciliteiten. Een ruime parking, fietsoplaadpunten, kampeerplaatsen, …

Openingsuren zwembad

Tijdens het zwemseizoen alle dagen open vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur (kassa tot 19 uur).

* Indien slecht weer, raadpleeg onze facebookpagina voor actuele informatie

Voor ieder vervoermiddel de juiste faciliteiten!
Kinderopvang

Auto’s en bussen

Aan parkeerplaats geen gebrek: het Pliniuspark beschikt over ruime parkeervelden met een uitgesproken groen uitzicht. Goed voor 545 gratis parkeerplaatsen voor auto’s en 7 voor bussen.

Speelplein

Fietsen

Het toeristisch paviljoen is het ideale vertrekpunt voor wandel- en fietstochten in het Pliniuspark, de stad Tongeren en de Haspengouwse landelijke omgeving. Aan het paviljoen is een start- en stopplaats met fietsenstalling voorzien. Je elektrische fiets opladen kan aan het oplaadpunt op het voorplein van het paviljoen.

Bij De Pline kan je een fiets huren. Een stadsfiets kost € 8,00 per dag met een waarborg van € 10,00. Tijdens werkdagen kan je een fiets huren tussen 9u00 en 17u00, weekend en feestdagen tussen 9u00 en 18u00. Het huren van een fiets(-en) kan enkel na voorafgaande afspraak.
Ligging: De Pline, Fonteindreef 8, 3700 Tongeren, 0494 52 10 17, info@depline.be

Jongeren

Campers

Een weekendje of langer op de Pliniussite vertoeven? Dat kan! Er zijn 24 kampeerplaatsen op de parking aan het paviljoen. Met de nodige faciliteiten: sanitair, water en elektriciteit.

Prijs: €10 voor 24 uur kamperen (excl. water en elektriciteit).